Paleo kávéd

Fogyassz egészséges, bio és paleo minősítésű

 kiváló arabica kávét!


Paleo étrendet követőként azzal már biztosan tisztában vagy, hogy a kávé - mértékkel fogyasztva - nagyon egészséges ital, a paleo étrendben sem tiltott. Ráadásul kiválóan felhasználható paleo édességek készítésére is. 

Ha eddig azért nem kávéztál, mert nem találtad meg a számodra megfelelő kávét, amit beilleszthettél volna paleo étrendedbe, van számodra egy jó hírem.
Nem kell lemondanod a kávézás öröméről.
Egyszerűen csak a megfelelő, bio minősítésű és a paleo elveknek is megfelelő, kiváló minőségű arabica kávé mellett kell döntened.

Tartósítószert, mesterséges színezéket, hozzáadott íz- és aromaanyagokat, adalékanyagokat, állati eredetű összetevőket és gabonát nem tartalmaz


A kávé számos előnye mellett a DXN Black Coffee Ganoderma lucidum gyógygombát is tartalmaz, melynek kedvezőek egészségedre gyakorolt hatásai.

A DXN feketekávéja a „ Lingzhi Black Coffee ” - Magyarországon egyedüliként - 2012 decemberében hivatalosan megkapta a Paleo védjegyet
Lingzhi Black Coffee

Egyedi recept alapján a legjobb minőségű instant kávéból és Ganoderma kivonatból készül. A DXN Lingzhi feketekávé cukormentes, így azok számára is ajánlott, akik csökkenteni kívánják a szervezetbe bevitt cukor mennyiségét.
A hazai fogyasztói visszajelzések alapján egy adag kávé átlag kb. 70 Ft.
Egy tasak instant Lingzhi Black Coffee akár 4-6 csésze kávé készítésére is elegendő - a Te kávéivási szokásaidtól függően.

Egy doboz (ahogy a képen látod) tartalma 20 tasak (4,5g/db)
Fogyasztói ára 5080 Ft.
Törzsvásárlói ára 3970 Ft

Megrendeléshez vedd fel velem a kapcsolatot, vagy kattints ide.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése